NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Semakin bertambah sibuk gayanya::

16 May 2011

::Semakin bertambah sibuk gayanya::

saya tak cakap saya yang bertambah sibuk...ehehe, tapi terasa nak menyibukkan diri jugak even tak berapa sibuk...haiihhh, kesian pulak kat mak ayah, habis sepagi dan sepetang kerja, sambung pulak mencari barang dan
menyelesaikan perkara yang belum selesai lagi...first time nak terima menantu, macam tulah gaya agaknye ye, eksaited pun ada pasal ayahanda bakal bertambah teman selain budak adam teman berborak ..=)... haiiihhh...saya nak balik menolong jugak...tak sabau...wehhuuu, maklumlah tak pernah merasa perasaan orang ada abang ne macam mane, abang yang buah hati dalam kurungan jelah yang ada sekarang ne.... kihkih=p..pelempang kang...okei fine, sok dah nak submit chapter 1 and chapter 2...wehhhuuu, harap takde banyak yang kena betulkan nanti, refer tahap PhD punya tesis boleh buat silap lagi...tak tahulah nak cakap apa..haha-__-'

note: proceed please...  

2 comments:

  1. Gud Luck sis 4 thesis.N selamat menerima abg ipauu(gaya org melaka cakap) hehe :D

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign