NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Penangan Itik Panggang memang terangkat...ibu jari!::

09 May 2011

::Penangan Itik Panggang memang terangkat...ibu jari!::

Alhamdulillah, syukur diberi nikmat nak merasa kelazatan daging seksi itik panggang...muehehe...actually dah lama pun mengidam...ye betul...mengidam ye nak makan daging itik pasal tak pernah makan. Sejak bulan januari lagi dop bermimpi-mimpi daging itik,heh.. lima bulan pastu baru dapat merasa, gila kau lama betul mengidam, asyik terpendam kat lubuk perut aje...haha=p eh?.. so keinginan nak tahu sedap ke daging seksi tu memang tinggi ahh... ulangtahun umur bertambah haritu en.azham buat kejutan, bawak pergi makan daging itik...dah tak ingat dah pun pasal bab ngidam-mengidam yang tu... pasal mengidam mende lain plak...kahkah, memang nak makan pelempang agaknya haku ne ngan en.azham pasal banyak meminta-minta...mintak plak bab nak makan aje, no wonderlah en.azham bajet satu guni besar beras bakal habis dalam 3 bulan..adeii, ini dah lebih part menyindir ne...grrr, takpe-takpe abaikan dulu..(-__-)
 pss: kek besday kecik aje sebab nak save space perut...kihkih=p
pss: itik panggang yang aaauuummm..sedap ngatt(-__-)
apapun itik panggang memang best, kalau yang kukus lagi best agaknya ye...hehe, terus teruja tak tentu pasal makan daging itik sampaikan en.azham pun makan sikit hari tu, pasal banyak dibantai buah hatinya...kehkeh, nama lagi birthday baby girl kan...haha=p...okeila bai (thank you logorithm for ur suggestion)
 pss: taufu kap kum kap...eh?dah lupa nama actually
pss:teruja...huhu
Note: i want nobody...nobody but you..

2 comments:

  1. makan itik panggang boleh jadi gemuk tak? hehehe

    ReplyDelete
  2. kembatolo: dop gemuk lah mano kalu make itik...hehe

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign