NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Obses dengan warna kuning bukan Digi gemop tu-_-'::

21 May 2011

::Obses dengan warna kuning bukan Digi gemop tu-_-'::

dulu kan...dulu-dululah, bukan dulu sangat pun...tatau dari mana datang penyakit kuning tu...ingat lagi masa mula-mula suka kat mende kuning sebab beg bundle kuning (memang dah jatuh cinta tak hengat, even sekarang kulit beg cam dah rosak still lagi simpan pasal sayang nak buang)...huhu... dan penyakit kuning tu still lagi ada saki baki...masa tengah obses dulu kalau boleh semua mende haku nak warna kuning..heheh, beg kuning, kasut kuning (guna sampai lusuh tahap gaban), selipar kuning (masih elok dalam kotak), bak kata semua nak kuning lah..gigi je takmo kuning...muahaha=p... 
pss: masih berharap boleh guna balik beg ne..huhu-_-'
masa obses ngan warna kuning tu jugak sampai sanggup haku kumpul gambar kasut, handbag, wedges, accessories yang warna kuning tu, buat tatapan mata je pun, tataulah apa kejadahnya haku buat camtuh-_-', tetiba rasa tak kenal diri sendiri..ahaha...orang lain kot...kat FB pun still ada album kuning tu..tu masa tahap gaban nye obses..sampai en.azham rasa nak lepuk haku agaknya, sikit2 nak cari beg kuning, kasut kuning..apa kebendalah ko nya perangai...eheh itu dululah kan.. -_-'...apa kan daya beta...
sekarang tak pepasal dah jatuh cinta kat objek kuning kat bawah ne...camnoo nehhh?!!grr
pic source: itechnews.net

Note: u can fight it...cahiyokk!katakan tidak!!-_-'

4 comments:

  1. hehe cantik an warna kuning nie....p gk ngah gila warna merah terang2...tehee...

    ReplyDelete
  2. lawa pulak bila pandang lama2 kale kuning. hehe. :)

    ReplyDelete
  3. lawa pulak bila pandang lama2 kale kuning. hehe. :)

    ReplyDelete
  4. gadis kepastian: ha'ah cantik warna kuning ne kalau kena gaya...hehe=)...hehe, mak aihh merah mak ngahla t




    aida azryn: memang...hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign