NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::MELODI tak sepanas dulu?!::

01 May 2011

::MELODI tak sepanas dulu?!::

asal cam nak tak nak je tengok Melodi...even rancangan ne bukan kegemaran lah akibat kelas pada hari sabtu dan ahad pada semester sebelum ne hingga mengekang diri dari menonton rancangan ne, hingga mampu tengok ulangan je, namun kelucuan serta kespontanan wahid dan fafau tetap tidak dapat dicopycat oleh zizan dan adira...bukan membandingkan, cuma mungkin mereka berdua masih baru mengacara Melodi kan? tapi takde something yang unique owned by dira, banyak kejanggalan di back'up atau dengan kata lain ketiadaan idea adira ketika mengacara berjaya ditutup oleh zizan, nampak adira pun macam tak berapa bersedia bila mengacara kerana lebih menumpukan mata nya ke skrip...harap adira dan zizan berusaha mengacara Melodi dengan terbaik dan dengan cara yang tersendiri...just take a time to adapt with it, mungkin ini satu bidang yang masih baru buat mereka berdua...chaoiiiyokkk!!!heh..asal cam hipokrit je aku nya entri...cakap je tak suka adira mengacara...haha, fine!!...just give a chance to both of them okei!! sama jugak cam wahid dan fafau dulu...amik masa untuk sesuaikan diri dengan dunia gosip artis..hehe..apapun melodi still the HOT with Micheale..ngee-__-"
pic source: ohartis.com
Note: Kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi...zasss, layannnn!

6 comments:

  1. suka tgk melodi gak..honestly dpt rasa gak adira ni still kekok time mgacara..tp suke dgr suara die yg serak2 tu..comel..^_^

    ReplyDelete
  2. betul tu....emm...melodi tak sehangat dahulu...dah xhot dah...hehehe...
    tapi biasalah..pengalaman yang akan memaytangkan seseorang kan...

    ReplyDelete
  3. heee ,betul2 .
    tak ley tandingi wahid and fafau lagi (:

    ReplyDelete
  4. tp ok la lagi dr melodi masa wahid incharge dulu..err tk suka wahid

    Jom baca: Student ALAM jatuh tangga bas depan awek. Oh man!!

    ReplyDelete
  5. As Yusra: hehe=)..kan?kan?





    penyejuk hati: ha'ah obvious sgt..sore dia mmg sedap




    Farhan Zulhusmi: ehehe...nanti2 hotla...tengah panas2 kan dulu kot dioram berdua tu...kihkih




    raito fayed: =)...kita sama2 tengok perkembangan dira n zizan t





    Cik aish: ehehe...ika pun mula2 dulu tak suka wahid mengacara, tapi lama2 ok plak...hihi

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign