NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Lambakan jemputan kahwin::

12 May 2011

::Lambakan jemputan kahwin::

Alhamdulillah...bulan mei dan jun ramai pulak..errr, tersangat ramai kawan-kawan bertukar status bujang kepada    laki bini...terkejut jugak tengok jumlah invited event kat FB yang mana satu pun tak berbalas...huhu-_-', i'm try to attend...insyaallah*_*.....bila ramai kawan-kawan yang dah mula tukar status, confirm2 ahhh perasaan sendiri pun terusik...kita bila lagi?kenapa kita masih tercari?bila waktu itu tiba untuk kita? macam-macamlah persoalan menjengah dalam fikiran, jiwa, raga, nama lagi perempuan, mane tak sensitif bab2 macam2 ni kan? -_-'... mak saya nak kawen jugak, tapi tak puas lagi nak berkepit rasa..pernah jugak fikir masa kurang matang dulu...eerrkk?sekarang dah matang ke? assume okei-_-'...siap terfikir lagi part balik kampung nanti camne nak bahagi2 ne bila dah kawen, bab2 balik kampung ne sensitif sikit...tu pasal banyak pikir part tu...haha, siap dalam fikiran, hari raya pertama nanti, masing-masing balik kampung sendiri, main kirim2 salam aje ngan keluarga mentua...kkkreemm aje perangai ko nak buat gitu...hadoii, tapi tu dululah la kan, bila baca tulisan abdul jalil ali...sentap jugak hati pedal ne, tapi betullah, ada kebenarannya...hehe=)
pic source: evapauldesign.wordpress.com
Note: rindu mak ayah....huhu*_*

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign