NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kampung Baru ke cahaya malam KL::

14 May 2011

::Kampung Baru ke cahaya malam KL::

teringat adik-adik kat kampung....entahlah sehari dua ne nak update pasal makan aje, eh asal cam takde kaitan je, ada okei hanya saya saje yang mengetahui kaitan adik2 ngan makan-_- ...sesungguhnya dikira bertuah lah badan pasal bakal pak imam saya suka makan...sesuai lah sebab haku pun jenis pemakan, gaya bagitahu macam karnivor la plak -_-' ....haritu entah hape kena gaya entah, dari plan secara tiba-tiba nak makan kat kampung baru (dah siap niat dalam hati dah nak makan pulut mangga even en.azham bagitahu secara tiba-tiba) hehe...cepat aje yang tang tiba-tiba tu...sekali termenonong kat bukit gelap...tak pasal-pasal naik darah pasal layan peha yang tak diundang...saahh rosak badan macam ne..-_-'
 pss: peha itu..
 pss: ehem..
pss; uhuk uhuk=p..pewwitt
pic source: www.vkeong.com
Apapun pemandangan kat sini tak tahu nak cakap macam mane, tersangat best nak capture ngan kamera pun tak padan(cakap jelah kamera kau nampak bintik2 cahaya je, hahah=P)...pasal capture ngan bijik mata sendiri lagi best, rasa tak nak turun dari bukit gelap tu...hehe

Note: rugi tak try menu lain-_-'

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign