NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Hadiah-hadiah buat bakal pengantin::

22 May 2011

::Hadiah-hadiah buat bakal pengantin::

adeii kekadang blurr betul nak cari hadiah-hadiah untuk bakal pengantin tatau nak beli hape...nak beli gelas, cawan, mangkuk, common sangat dah...kekadang hadiah-hadiah macam tu maybe recycle balik buat hadiah untuk orang lain plak pasal dah berlambak-lambak objek sama...kamu ada idea tak nak bagi hadiah apa kat pengantin2 baru ne...yang berpatutan, tapi yang penting berguna untuk bakal pengantin nanti...
pic source:papercrave.com
antara barangan yang boleh masuk list mungkin;-

  1. lesung batu (eheh, sanggup ke nak bagi)
  2. sudip/sudu-garfu (boleh ke)
  3. serve bowl (kind like okei)
  4. jam??
  5. cadar?
  6. barangan elektrik
  7. apa lagi??
  8. terus blurrr...any idea?
  9. periuk belanga
  10. blurr lagi

note: okei dah...malas pikir dah, ramai sangat bulan jun nanti, sampai tatau nak beli yang mana satu...-_-'

1 comment:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign