NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Gempar!! Sham kamikaze...sejuk mata memandang=)::

20 May 2011

::Gempar!! Sham kamikaze...sejuk mata memandang=)::

ehehe...haku ketinggalan baru tahu ke, tak tahulah...tapi sekarang perasan sangat ramai artis berubah ke arah kebaikan...Alhamdulillah, memandangkan mereka public figure seharusnya contoh yang baik ditunjukkan pada anak-anak muda zaman serba huru hara(tersirat maknanya, pikir sendirila) ne...eh?hehe^_^..


gambar kat atas ni plak gambar Almawlid penghijrahan anggota ruffedge kepada pendakwah bebas, terdiri dari lah ahmad dan bekas anggota kumpulan ruffedge yang lain, tak kenal sangat...

Note: baguslah macam tu, yang artis perempuan suka terbuka atas bawah belakang depan tu bila lagi??harap dapat berubah jugak..-_-'..yelah idola anak-anak muda kan...kadang-kadang bila idola berubah ke arah yang lebih elok yang hard die fan pun terpengaruh sama^_^...kan bagus tu

2 comments:

  1. SubhanAllah..

    hidayah n redha Allah perlu dicari

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... berdiri bulu rome tgok vdeo ni

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign