NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Durian runtuh sama dengan Pulut Durian tak?::

20 May 2011

::Durian runtuh sama dengan Pulut Durian tak?::

Saya neh kalau bab ngidam-mengidam memang terlebih-lebih...tapi sekarang dah okei dah pasal nya dari teringat-ingat dapat jugak merasa...lama jugak lah dop termimpi-mimpi makan pulut durian, nak buat camno kat sini orang ratah durian macam tu aje, haku je dasar orang kelate tak moless kalau makan durian tanpa pulut...rasa  pelikkss sangat ooohh!... lepas menketadarah kat IKEA hari tu, belah malam plak pegi melayan durian dekat SS20, saya pun tatau kat mana tu, tapi okeilah buffet RM25/person, makan banyak mana pun tak kisah tapi haritu dapat makan yang jenis udang kara merah aje pasal yang lain dah habis (first time and ever haku baru tahu durian ada nama, banyak jenis plak tu, raja kunyit, D10, whateverlah)...punya lah usaha en.azham kesayangan pergi cari durian untuk perempuan gediks buat orang menyampah cam haku neh, pasal banyak pe'elnya...haha-_-' (tumpang simpati..huhuT_T)...even boleh makan durian aje, tu dah kira okei sikit pasal kadar keberangkalian nak bermimpi makan pulut durian dapat dikurangkan...huhu
pss: ouuhh, sedapp...
Cuti wesak lepas, untie saya bersusah payah plak tanak pulut untuk anak sedaranya yang gediks tak hengat ne... pasal haritu lagi dop bagitahu nak makan pulut durian...nasib baiklah dan bertuah badan dapat merasa jugak pulut durian, even dah makan durian ngan en.azham masih jugak teringin pasal tak makan ngan pulut...hihi, pasal pak sedara jenis main hentam kromo aje, beli jugak 2 bijik durian dah dekat 100hengget...adeiii-_-'...penat sungguh kat sini, durian pun bapak mahal...tak faham haku...gggrrr!

Note: puas hati^_^...

2 comments:

  1. tengok kat gambar dah sedapppp....peberet ni..

    ReplyDelete
  2. ummiarissa: hehe, mmg sedap time musim dia ne, baik pulun habis2...hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign