NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Bila perasaan serius datang, blog juga terabai::

06 May 2011

::Bila perasaan serius datang, blog juga terabai::

adeiii...menggeletar rasa jari jemari nak menaip diblog sendiri -efek tu penting-, rasa dah kemaruk sangat dop menahan jari dari dop menari kat keyboard, pasalnya jari jemari yang ada ne terpaksa menaip benda yang lebih penting...ehehe(-_-'), kalau diikutkan idea nak menaip neh berlambak-lambak lam kepala neh, sampai meleleh idea yang ada pasal tak diluahkan, okei terlebey sudah (-_-')...no wonder haku dah naik fenim bile buat framework sendiri pasal dah tercampur idea nak buat tesis dengan entri blog...cheehh!dasar tak serius bila buat mende serius camne...tolonglah diri sendiri..okei chow, saje nak lepas geram pasal tak hupdate lama...hehe=p.. will update  and bw soon okei...tata

Note: serius okei...go go..go to bed...eheh=p

1 comment:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign