NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Umur meningkat secara cepat::

01 April 2011

::Umur meningkat secara cepat::

subhanallah...cepatnya masa berlalu, pagi tadi terkejut bila tengok jam kat handset dah satu april...what the? diri sendiri dah cukup persediaan ke? ehehe...maksud saya sedia untuk bertambah umur, huhu...rasa macam tak berapa nak matang lagi...siap nyanyi 'jong jong inai, mak ipong rajawali' lagi pepagi ne sambil makan pulut pagi... grrr...muka tak stim lagi..dah berlonggok rasa kulit mati kat muka ne...pastu tambah plak masalah kat leher ne, panglima azham cuba menakut-nakutkan saya jika lambat buat rawatan maybe kena buat operate nanti...huwaaa!takoottt!!! tapi betul jugaklah kan, mende camne bertangguh-tangguh lagi bahaya plak...grrr, cuaca hari baik, ai mean boleh keringkan baju, cuaca sebelum ne pun cuaca lagi baik, hujan-hujan mustajab doa, insyaallah... 
apepun..kena get ready lah, final exam dah dekat sangat...hope semua smooth je even tesis cam haram je progress nye...ngehehe!
pic sources: ocpdba.wordpress.com
Note: naik badan secara tiba-tiba^_^...suka!

2 comments:

  1. uitt ika sakit ape tu.. cepat g kat doktor suh doktor cium. eh silap.. bagi ubat :)


    Goodluck exam. ami pon akhir mei ni exam. uwaaaaaaaaaaaa ketaqqqq

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign