NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::mood annoying, entri pun lebih kurang::

28 April 2011

::mood annoying, entri pun lebih kurang::

Sempat lagi..konon entri memotibasikan diri dan melegakan apa yang terbuku hati...kadang-kadang kita tahu instinct kita kuat sangat kan...and mostly instinct diri sendiri dapat dipercayai...hahah...apa-apa pun hope everything will settle smoothly even berada dan melalui banyak-banyak situation yang terlalu annoying..what the hell of the annoying feeling...yang penting tak sabit apa-apa dengan orang kan...hope finish ASAP even perkara-perkara annoying terlalu banyak meruntuhkan kesabaran perasaan sendiri ne...muahehe..anggap saja perkara-perkara annoying tersebut cuba untuk meruntuhkan semangat diri dan motivasi dalaman....apapun sekarang better ignore je everything...apalah sangat mengorbankan perasaan sendiri asalkan apa yang kita buat settle...ada guna duit ko?ada guna masa ko ke?ada haku ganggu keje ko? ada haku stalker ko?buang masa jekk semua tu, baik pikir pasal diri sendiri sudehh...hahah...tak sabar nak meluahkan perasaan yang terbuku pada tersayang...haku punya stress level still in control pasal hipokrasi masih belom terbongkar...apapun point of entry... believe your instinct in certain situation...reduce your annoying, increase your performance..
pic source: worldtvpc.com
Note: asal annoying sangat entri ne...(anggap saje terpublish...demmm!!)(-__-").. tak sabar nak balik kg(T_T)...

7 comments:

  1. awatnya ceqqqq hehe.. sabooo.. sabo... amie cuti mula 15 jun.. t kita ber mfc lagi ey :)

    ReplyDelete
  2. hahahahaha
    sabo2
    biasalah tu
    kadang2 memang rasa macam tu

    ReplyDelete
  3. ami: haha...ter'emosi' sensorang plak..kahkah...malu plak...haha=p

    ReplyDelete
  4. alinac lover: kihkih...tak tertahan, tu y jadik semacm aje...hu-___-"

    ReplyDelete
  5. hans: hehe..itulah...kadang-kadng dtg perasaan macam tu...biasalah kan...kihkih

    ReplyDelete
  6. sesekali tak apa
    jangan selalu

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign