NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Lawak atau gila iseng::

02 April 2011

::Lawak atau gila iseng::

huhu!tajuk macam bengang betul...terkejut baca news pasal serangan asid yang berlaku diKL (source) sehari dua ne, sampai 14orang mangsa terkena serangan asid dari penunggang dan pembonceng motorsikal yang tidak dikenali malah serangan pula tanpa motif...ada jugak manusia yang tidak berakal seperti itu, semoga Allah sentiasa melindungi sesiapa sahaja dari orang gila tersebut...adakah penjenayah tersebut merasa lawak dengan melakukan kekejaman seperti tu...huh!emo rasa... kata pepatah buat penjenayah "buat jahat dibalas jahat", so harap penjenayah tersebut mendapat balasan yang setimpal dengan perbuatan mereka yang tidak berakal itu...penduduk KL harap berhati-hati ketika keluar, ai mean bukan penduduk KL je, better yang kat mana-mana pun berhati-hatilah...kadang-kadang malang tidak berbau.. semoga kita semua dilindungiNYA...
pic source:ash-oh-tonic.blogspot.com
Note: sudah tidak selamat lagi, manusia sekarang semacam jahiliyah moden..

4 comments:

  1. betul2.. tando2 kiamat menghampiri... mace2 hal la loni.. hok xdop pasal gi cari pasal... hish!!!~

    ReplyDelete
  2. eni: tu ahh, takut sero...hukhuk


    meniti senja: amin...=)

    ReplyDelete
  3. hahaa.. org kat thailand simbah air masa pesta songkla, sini kat KL org main simbah2 asid. dah jadi trend kot.. patut bukan semacang jahiliah, memang jahiliah pong! haha gila iseng..

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign