NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kamera penting untuk seorang blogger?::

14 April 2011

::Kamera penting untuk seorang blogger?::

eerrr...jawab terus boleh?ya..ya, kamera sangat penting buat seorang blogger..kenapa saya buat statement camtu? sebab bila seorang blogger dia pergi makan...dia klik-klik dulu...bila dia pakai apa-apa dia klik-klik dulu...bila dia shopping dia klik-klik jugak...bila takde apa-apa pun dia klik-klik jugak...apa tu klik-klik?ambik gambar la wehhh...(-___-')...adeiii!so bilamana kamera takde saya tak boleh nak klik-klik...apa motif statement ne?ehh?....takde ape-ape motif...kang en.azham saya baca entri ne...tak pepasal cakap saya nak kamera...tak pepasal cakap, nah amik kamera neh! nak sangat klik-klik...ko klik sampai hijau!!err...terlebih imagine plak.. kahkah=p... so itu pasal sekarang saya menagih gambar kat pak cik google..(T__T). Terima kasih.
pic source: priceinspector.co.uk
Kesimpulannya kamera itu penting untuk seorang blogger tambah plak blogger yang pakai mobile phone model 2300 (nokia) macam saya(-____-")...apa motif bagitahu tu? err...tadde ape-ape...just nak bagitahu model tu takde kamera (T___T)...bersyukur dengan apa yang ada..ehemmm..hehe

6 comments:

  1. yes betul, kamera mmg penting utk blogger, oleh itu sy telah menghadiahkan diri sendiri dgn kamera pink! ahaks :D

    ReplyDelete
  2. adekah itu adalah satu hint????? hahahahhaha~

    kelik2 s.ale la weiii... koho kuat teh blogging... hahahahah~

    ReplyDelete
  3. liyana: waa...best nya...siap bagi hadiah kat diri sendiri...uhuhu...hadiah kat ika satu?hehe=p

    ReplyDelete
  4. eni: wahaha...takdop hint gapo2... gian sero nak klik gambar...haha=p

    ReplyDelete
  5. meniti senja: wohoho...laju seyh, hadiah tuk buah hati ke...hehe=p.. berklik-klik la pasne..ngee

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign