NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Cik siti pelatih PPKP perempuan kelantan::

06 April 2011

::Cik siti pelatih PPKP perempuan kelantan::

cik siti ai think siti suraya or siti nurani...mmm whatever...masih dalam latihan sebagai permulaan untuk membina kerjaya di PPKP atau lebih dikenali penolong pegawai kesihatan persekitaran...ehem, saya pun tak kenal siapa cik siti ni..mungkin asalnya dari kelantan...tajuk pun dah tahu dia asal dari mana kan?entah kenapa ramai yang cari cik siti ne, mungkin ada sesuatu yang dia lakukan sehingga orang ramai mencari-cari cik siti pelatih PPKP perempuan kelantan ne...hehe, kamu tahu tahu nape?sila bagitahu saya okei...haha=p. entah apa-apa je keywords kat nuffnang, sape la yang meng'google' ye, haha..tergerak hati tadi nak jenguk nuffnang sebab dah berkulat tak log in..buat saya senyum sensorang.. Senyum, tak perlu kata apa-apa (sedap plak lagu tu kan?)...

Note: eh,keywords dari nuffnang pun leh bagi idea nak wat entri ye?hehe=p

3 comments:

  1. ami: tu ahh, boleh senyum je...hehe=)


    meniti senja: ahaks...haha, layannnn...

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign