NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Bekas telur belum digubah::

13 April 2011

::Bekas telur belum digubah::

eh????bekas telur tak terusik lagi, ne orang panggil nak kelam kabut dalam masa dekat nanti,akak haku pun satu hal..last minit baru nak ingatkan!grrr(-____-) balik dua minggu ni dop menonggeng je keje, ...ehh...silap!silap!dop relax je keje, makan tido makan tido, padahal kat rumah sewa pun makan tido makan tido...haiihh, kantoi tak memasal...apa kejadahnya haku bagitahu pun tak tahu, nak suruh orang tahu haku kuat tido ke hape?haha=p....demm!...time last minit jugak nak setel kan sume,time nak terbang balik ne jugak semua mende nak kena setel...haku benci keje last minit neh...sape yang buat???kau jugak...heheh (tersipu)okeilah...hope sempat siap...eh kat kota bharu ada karnival pengantin kat KBmall, hari ni first day, sapa yang bakal pengantin rajin-rajinlah pegi terjah ye...hehe, saya rasa nak pegi terjah tapi cam dah mabuk...kang lagi mabuk bila terjah..muahaha=p.
pic source: rollaagbeugel.nl- amacam ngancam tak gaya balut, dulu-dulu 
bungkus ngan tisu sekarang ikat reben sudah...wahhaa
Note: nak cari kedai bundle...sapa tahu kat area KB neh yang mana bundle best,mahu carik handbag, nak pergi selising jauh plak..(-____-).lama dah tak tukar bag ni, gian haku! Kantoi plak ngan en.azham haku nak shopping, asallah gatal nak taip bagitahu...grrr!

2 comments:

  1. ika! ika dok KB ke ni.. uwaaaa ami ado test esok.. kalu dey ingat nak g jg kat pengantin tu. kiro naik pelamin lalu haha dop eh gurau je ;p

    ReplyDelete
  2. ami: ho..ika dop KB lonih..tapi esok nop balik s/alam doh...top dae nak jupo ami.....oo, ami tengoh perikso jugop ko?ika pon nok g sebab final exam la, balik release kg b4 pekso...gudluck deh ami..

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign