NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Tiada apa melainkan update::

02 March 2011

::Tiada apa melainkan update::

euiiuu...walla...actually nak cakap kagum rupanya saya berjaya update belog hudos ne melalui email (refer entri bawah, ai mean entri sebelum entri ni, cuba faham ye) ...demm! kenapalah baru tahu...actually kalau tahu lama dah saya update macam tu, takdela skema sangat saya dop ngadap keje dalam ofis sebelum ne, kalau orang lalu tanya.."you!buat apa tu?"...at least boleh la saya jawab "ne dop balas email kat en/puan blabla, padahal dop ngupdate belog".. muahaha..penipu!...
takpe-takpe(-___-)
pic source: careerealism.com
Note: itu je...see ya!owh tadi saya dah terapikan diri, rembat 2helai...haha=p

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign