NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Terlalu banyak makan udang ada bahayanya::

21 March 2011

::Terlalu banyak makan udang ada bahayanya::

mm...dalam satu-satu hubungan pastinya ada masalah kan?yang bezanya cara kita atasi dan yang penting dalam hubungan tu mesti ada two way communication yang jelas...eh??asal haku buat statement camne...grrrr...itulah!! err maksud saya diri sendiri kena belajar...belajar memahami dan memahamkan situasi...emosi pun satu!kawal seadanya...mmm, entahlah!...itulah kalau dah suka udang sampai makan terlalu banyak, bahaya ada juga!banyak kolestrol tak tepu...betul ke?(-___-)..
rasa-rasa bahaya tak makan udang terlampau banyak?
pic source: crashbangwallace.com
Saya nak cakap semalam saya pegi melayan steamboat...saya makan hampir 20 ekor udang, tak ingat berapa ekor ketam, sotong kecik-kecik banyak jugak, steamboat yang banyak bentuk dan jenis satu pinggan, samosa 2 bijik, nasi goreng  5 sudu besar, ayam cheese 1 ketul, potato wadges 6 keping, mee suah satu mangkuk, aiskrim satu mangkuk, eh pehal ko taip banyak??!!okei kesimpulannya Wacchhaa!!saya banyak makan dan puas hati...rasanya betul2 puas hati, asal selama g makan situ sebelum ne rasa tak puas hati makan?...tak baca doakah?grrr..(-___-). pastu harga kat situ dah naik dah 3 ringgit...sebelum ne pegi makan RM22/person je...apapun still berbaloi hokehh...hihi..pesanan paling tepat kalau nak makan kat situ, pakai seluar yang sesuai untuk menyesuaikan perut yang membuncit secara tetiba...ahaks=P

Note:eh...asal pembuka entri cam takde correlation...haha,abaikan!grrr...

5 comments:

  1. dh lama x mkn steamboat..pasni mau terjah ler

    ReplyDelete
  2. yg pasti udang mmg sodap! goreng butter!! urggghh~ terbaekk :D

    ReplyDelete
  3. ami: wak sit-up ami...ngee=)


    meniti senja: oowwhh, ruginye takle makan seafood...huhu


    syariza09: wajib g terjah tu...hehe=)


    anisyafrina: ha'ah, udang goreng butter mmg sedap kan, sekali je pernah makan ritu...mmg best=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign