NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sindrom migrain~hypertension::

09 March 2011

::Sindrom migrain~hypertension::

Sekarang mengalami sindrom..ai mean penyakit sementara bila melihat gambar yang mendorong perasaan resah gelisah, terburu-buru dan menerbitkan perasaan tidak sabar. Sudah merasa keperitan walaupun progressnya hanya seperti malukut ditepi gantang...err, abaikan. Actually saya tak sedar mungkin sakit kepala yang dialami diri sendiri 2, 3 hari ni akibat stress ataupun migrain..ecehh, tetiba plak nak cakap haku migrain!what the?...ai think faktor toksin yang terlampau banyak dalam tubuh tanpa dibuang-buang mungkin satu itu yang memacu sakit kepala kot...hehe^_^...hope will be okei soon...i want grad,yeah!!...pray for me(T_T)...nanges laju-laju, nape lah nasib ku ini...(-___-)
pic source: blog.earnmydegree.com
Note: somewhat likely to succeed..

4 comments:

  1. hai awak :) saye da follow awak :) follo me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/2011-fia-formula-one-world-championship.html

    ReplyDelete
  2. jgn tension2... :) cepat2 grad ok.. i will pray for u :)

    ReplyDelete
  3. meniti senja: huhu..??



    tayar pancit: dah polo=)..thanks visit=)



    anisyafrina: mm..thanks anis..doa2 macam tula=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign