NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Seram bukan sebab cerita penanggal::

05 March 2011

::Seram bukan sebab cerita penanggal::

okei sekarang sudah rasa seram! meremang! berbulu dan sewaktu dengannya...ehehe...dan ayat paling best untuk diri sendiri serve you right!rasa nak pelempang diri secara sopan dan lembut sebab banyak main-main...suara-suara yang menggerunkan tadi rasanya belum cukup untuk menegakkan benang yang basah, i guess?hahha=p...ai mean menyedarkan diri yang still confuse ne...grrrrr(-__-)..kamu tahukan macam mana perasaan orang yang tak confident dengan diri sendiri macam mana?err...tak pernah eh?huhu(T___T) ....takpela...yang penting saya tahu perasaan macam tu dan saya tahu akibatnya(-____-). Kamu pernah tak rasa benci diri sendiri sebab sentiasa push diri sendiri tapi tak pernah plak berkesan dalam melakukan sesuatu secara consistent...err...tak pernah jugak eh?okei takpe...saya faham (T___T)..i need motivation please.....gulp!
pic source: neverwear.net
Note: stress yang tak stress sangat(-___-)...err tadi lepas taklimat, ada salingan dengar cite pasal hantu penanggal kat Uitm sabah & sarawak..pasal bangunan berhantu...continue then okei.

1 comment:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign