NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Peram biar jadi pekasam::

20 March 2011

::Peram biar jadi pekasam::

entahlah kebelakangan ne, asal nak menaip entri terus je rasa hilang mood, kira cam masa klik kat new post tu dengan perasaan teruja,tapi bila masa nak mula word pertama cam terkena renjatan elektrik yang menghilangkan rasa nak menaip...sudahnya g melata-lata...err, ai mean g jenjalan kat alam maya...hikhik...ishkkk!geram je...padahal banyak mende nak cite... so nak tak nak tak terlayan jugaklah belog hudoss ne...peram dalam draft dulu la maknanya...hehe...lastnya delete lah kot...entahlah semua entah kemana hala dah rasa, perasaan, mood, fikiran...yang penting sekarang macam dah bukan diri sendiri...dah jadi orang lain dah..eheh^_^..i guess??mmm..
pic source: concretemenagerie.blogspot.com

Note: bonncett rasa...=p

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign