NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::orang kata stress itu bagus?::

02 March 2011

::orang kata stress itu bagus?::

Sapa orang tu?cuba bagitahu...stress tu bagus...mmm, actually saya yang kata camtu sebabnya....actually bukan stress pun tapi gedik hokei...gedik nak men'terapikan diri dengan sesuatu gigitan manja dari anak-anak ikan...muahaha, owhh, bukan "anak ikan" (dua jari hantu dan telunjuk kiri kanan naik gerak-gerakkan) yang lagi satu yup...what the? akibat stress kerja, terapi sekali sekala bagus kan?terapi dengan makan bagus tak?cam menipu aje, i think this stress comes because kejadian hari tu bukan sebab kerja...u know...emm, tak berlaku money transfer...ekekek..penampar sebijik...gedixs nak ber'shopping'...nasib pokai, selamat!maka haruslah mencuci mata sepuas hati yang mungkin...owh kenapalah perempuan ne!

Perkara yang paling membencikan bila menahan diri melakukan sesuatu yang disukai...hehe...kan?tapi memandangkan perkara tersebut bukan sihat mana untuk poket sendiri, maka menahan diri adalah perkara yang paling bagus. Ai mean terbukti sudah kita tegas dengan diri sendiri...ehehe, iye ke? menyampah...rasa macam, rasa macam......okei bersambung

Note: i'm luv it..

3 comments:

  1. huhuh..
    miss green apel ni mmg betol2 stress neh..
    asek tido awl jek.. hahahah~

    ReplyDelete
  2. eni;haha..yolo doh tu, sindrom ore kato..=p




    meniti senja: uhuk2..=p

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign