NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Demand pun agak-agaklah poket sendiri::

24 March 2011

::Demand pun agak-agaklah poket sendiri::

Time cikai + pokai + sengkek macam nelah tetiba tekak nak demand...err, bukan tekak yang demand tapi tuan nya...sabar je lah!tetiba rasa nak makan lebih-lebih plak...entah bila nak pandai buat sendiri kan?kalau yang balik kelantan atau dah ada kat kelantan jangan lupa singgah makan kat Restoran Cempaka Rembulan dekat simpang 4 pulau Melaka...atau dengan kata lain dari jalan hospital HUSM tu terus ke panji...restoran tu baru jek buka adalah dalam 6 bulan lebih la kalau ikutkan sekarang...memang puas hati makan kat situ harga pun berpatutan, rasa pun menawan hati...tunggu dua orang puteri tu balik boleh la g jenguk plak kat sana...hehe

 Note: meoowww...

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign