NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 2 - Your favorite movie::

26 March 2011

::Day 2 - Your favorite movie::

Animation movie for sure..tapi buat masa sekarang hantu kak limah balik rumah masuk lam one of my favorite movie..eheh. sangat sadis lawak nya sehingga senak perut...padahal kalau ikutkan ceritanya simple yang amat, tapi efek dan fenomena akibat cite kak limah ni berpanjangan kan?kelakar betullah...dalam banyak-banyak animation movie saya suka citer caroline...
pic source; deshow.net
tapi macam tak aci plak bagitahu yang ne aje feberet saya sedang kan cartoon movie yang lain pun saya suka jugak...hehe=p...so kesimpulannya semua movie yang bertemakan animation saya layan aje...even ada buku kanak-kanak yang version cinderella punya zaman pun haku boleh amik baca even dah tahu apa isinya...adeei tak paham wehhh dengan diri sendiri..(-____-). Terlalu obses ke hape?nasib baik haku tak obses kat baju corak2 kartun...grrr..dulukala pernah jugak lah minat kat korea nya movie, dah asyik lebih kurang aje jalan ceritanya, naik menyampah plak nak mengadap...hehe

Note: 
 

2 comments:

  1. Amacam dgn cerita 2Alam dR Rozmie, mengapa jarang org komen film kelakar tuuu?

    ReplyDelete
  2. JR Shoppe: hehe..tatau nak komen pe citer tu sebab tak tengok...=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign