NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Tangan kreem bila kembali menaip::

01 February 2011

::Tangan kreem bila kembali menaip::

rindu nak menulis...rasa nak pergi lempang mat pit mana entah yang curik kabel telefon kampung saya yang permai aman damai neh...adakah kabel telefon tu kacau kamu?!ada dia sakitkan kamu...grrrr, takpe2 perkara dah lepas, kabel baru dah diganti...even ne kali kedua perkara tersebut berlaku ketika saya berada dikampung, saya maafkan...eheh...harap kamu insaflah ye, apapun bahagia bila dah lama tak menulis ne, hanya terperap dalam rumah seminggu dua, patah kaki...ai mean takde transport nak berjoli...haha...pastu nak mengemas rumah cam kapal pecah ne plak satu hal...tak habis-habis, 
tak faham betul (-____-)...

pastu masa nak start menaip tadi rasa cam ketar jari-jemari...what the? konon berdebar ahh cam first time menaip entri...haha=p...okeilah, takmaulah merepek...mahu blogwalking...rinduuu...hehe

6 comments:

  1. hehe.. ika.. ami tak sempat wat entry lagi tau.. t ami buat. ngah penim2 mood majlis ni :D

    ReplyDelete
  2. laaaa.keno cuti plop ko???
    isk3~ kuat teyh!
    ingat ko bizi sangat2 la sapa xleh nk update lasum...
    pelik plop bila si 'blog addict' ni x update...
    hahahaha~

    ReplyDelete
  3. ami: beres ami=)...jange penim2 chill okei...



    eni: kahkah...tu ahh, ore raso mat pit tu tahu kot ado blog addict person dale kg neh, tu ya g curi kabel sajo nok wak ore sakit hati...hahaha=p

    ReplyDelete
  4. aik,,, kat kg sy pon jd mcm 2 n ni 2nd time jadi. adakah kite tggl d 1 kg yg same? tehee :D

    ReplyDelete
  5. mentari senja: takmo=p...hehe



    zeri safeera: ahaks..eik, kebetulan tu, entah2 mat pit sama...huhu

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign