NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Nafsu yang satu itu sukar dilawan::

08 February 2011

::Nafsu yang satu itu sukar dilawan::

Sangat penat hari ni, banyak urusan...bahagia sebab first person drive kereta bau kedai even bukan kereta sendiri...ahaks=p...mm, bila lah boleh berangan ne!grrr...apepun penat tak habes lagi...esok dah balik s.alam panggilan memaksa...errr, bukan memaksa!panggilan rezeki menyahut dikejauhan suruh masuk bekerja...hehe^_^
waa...tak sabar! ai mean tak sabar nak balik kampung balik...hehe, pergi pun tak lagi dah fikir pasal nak balik... err, perasan tak word google yang cantik...mmm, ai mean comel...umm, kreatif...hmm, whatever!(-____-)....
Sekarang saya merasakan saya anti dengan diri sendiri, ai mean perangai sendiri...burokss!dan hudoss!!apelah.. baru perasan ke wei?! da lama pun tapi baru nak buat-buat perasan...kadang-kadang nafsu yang satu tu susah untuk dikawal...mudah sangat lemah dengan pujian yang menggoda! tangan pun satu gatal g seluk cari harta yang ada tak tentu hala, tambah plak ayat nak manis-manis aje mak cik kat atas pasar siti tu, tapi itulah tak boleh nak salah kan mak cik-mak cik atas pasar tu, nama lagi meniaga kan...diri sendiri nelah...grrrr!menciii...menci menci pun tetap nak okei...hati dah jatuh cinta bikin  tak cukup tidur aje...mahunye dop teringat selagi tak beli...mekasih mak cik sebab sudi tunggu gaji saya bulan depan...ahaks=p...eh???ne benci ke suka?adoiiii...peningggg....

Note: okeilah..mahu buka buku lejar

3 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign