NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Monday Blues di Bulan Februari::

07 February 2011

::Monday Blues di Bulan Februari::

Saya percaya monday blues kali ne boleh dikatakan agak kritikal untuk sesiapa yang dah start bekerja...mana taknya kebanyakannya balik kampung cuti lama sebab cuti bersambung...ehehe, saya jugak yang beruntung sebab still kat kampung, jangan jeles...haha, even orang dah calling suruh masuk bekerja saya buat tak peduli aje...perghhh, ne memang nak kena pelempang nya perangai...tapi nasib baik jugaklah tak bertolak balik semalam ke s.alam kalau tak mahu nya lepas subuh tadi baru sampai sana, jammed teruk...(-____-)
pic source: churchofrevelation.wordpress.com
Mungkin ada yang sampai pagi tadi terus masuk bekerja...so mood nak bekerja mungkin juga turut sama mempengaruhi bila rehat tidak mencukupi..apapun what a great day, basuh baju pun kering sekejap aje...err, cam takde kaitan je ngan entri ne...(-___-)

Note: mari bekerja..

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign