NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Februari itu bulan cinta?::

02 February 2011

::Februari itu bulan cinta?::

pagi saya kurang memberangsangkan, actually tak tahu nak start dari mana ke mana, i need a few person to help me...i can't settle all the stuff alone...(-__-). Whatever really fine day for a good thing...bulan februari ne ramai yang bercinta di alam perkahwinan, ai mean yang baru memulakan langkah dalam pelayaran alam berumah tangga... bahagianya, saya pun tumpang bahagia jugak untuk bakal raja sehari setelah menempuh pelbagai cabaran...harapan...cabaran itu lebih membawa seribu pengalaman untuk panduan di kemudian hari nanti...amin
hmm...a lot thing to do...ai mean nothing to do, just another boring day to dig...need a vacation, ecehhh hangguk ko nak vacation bagai, duit pun ciput, berangan!hempuk kang...adehhh, tak boleh nak berangan betul lah, kacau...dapur kat bawah masih menunggu untuk disental...hope it's a good exercise for my taba...ehehe=p. 

note: later...setiap saat itu adalah cinta

3 comments:

  1. bulan feb bulan cinta
    woa.,chuu lahir bln feb,
    chuu org cinta hahaha

    ReplyDelete
  2. meniti senja: betul2...



    chuu: bulan lain bulan cinta jugak=)..hehe, oo Bday la bulan ne

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign