NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Entri pengubat rindu penghibur hati::

06 February 2011

::Entri pengubat rindu penghibur hati::

what the???apa punya tajuk entah, actually rasa rindu sangat bila dah lama tak ngadap belog sendiri...bukan lupa, bukan juga malas nak update, cuma kesuntukan masa...hehe, reason memang boleh diterima pakai kan, yelahh bukan fulltime blogger pun...ahaks=p...biasa lah bila jarang update macam sekarang ne alasan perlu dicari...hahah=p...whatever memang rasa rindu sangat nak menulis...kira entri malam ne permulaan untuk meningkat kan mood berblogging yang telah disisihan sekian lama, harap mood berblogwalking pun membara jugak...hehe, iyelah sangat!saya berharap okei...(-__-)
hmm, 2 3 hari sahaja berbaki untuk berada kat kampung, sekejap je rasa balik kampung...tak meyempat rasa nak puas, huhu(-____-)....okei okei alih topik kang buat hilang mood aje...kamu ada rasa nak tidur tak?kalau tanya saya, saya rasa ya...selamat malam semoga hari esok lebih baik dari detik yang berlalu hari ini....

Note: sudah mengantuk, tidur itu rehat^_^

3 comments:

  1. ami pun tok update mana doh. hehe.. mood ado tapi takdop idea & tok dey ;p

    ReplyDelete
  2. ami: haha, ami takdop idea pon leh wak entri, ika takdop mood sikit malas selalu...heheh


    meniti senja: =)...

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign