NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Wow!Facebook dah nak ditamatkan?::

09 January 2011

::Wow!Facebook dah nak ditamatkan?::

erkkk...baru je nak cakap cam gimik...tadi g terjah suratan kebetulan, mungkinlah benar Facebook akan ditamatkan? So apa perasaan anda?gembira?sedih?kalau tanya saya...mm, buat masa sekarang takde perasaan lagi, nak kata gembira ye jugak, nak kata tak gembira ye jugak..hurmm...apa-apa jelah, so pasne demam blog lah pulak ye...haha=p.
pic source: clubs.ncsu.edu
Actually, laman sosial ada juga kebaikannya...entahlah boleh dikatakan ia datang dengan pakej baik dan buruk. Tidak kiralah facebook ke, twitter ke, blog ke, myspace ke, semua ada baik buruknya...siapa yang corakkan baik buruk tu?kitalah! manusia lah yang zahirkan baik buruknya...so yang sebar fitnah tu sape?yang keji mengeji tu sape? yang buka aib orang tu sape?kita jugak...adehhh, cuma mungkin melalui facebook tu status nak gaduh tu cepat je up.. kalau guna belog, amik masa jugaklah ye?hehe=p. 

Apepun, mari menonton AJL malam ne?erkk...takkan tatau kot AJL tu apa? bukan Aku Jalan Lambat ye...pikirlah sendiri=)...

Note: Dengar khabar air makin naik kat kampung salor(-_-)

6 comments:

  1. miss cloudy: ha'ah, tula ...saje je nak wat gempak(-_-)

    ReplyDelete
  2. Thanks so much undi photo abg eq untuk contest aku dan kacamata...

    kalau menang abg eq kena blanje green apel teh tarik ni..hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..welcome...berehh abe eq nop belanjo sayo gak kalu mene ...ahaks..okei buat-buat tak faham aje, tertaip bahasa kelate la plop...malah nok delete=)

    ReplyDelete
  4. mentari senja: apa?berita apa?(-_-)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign