NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Wishlist for lifetime, i mean for this year 2011::

12 January 2011

::Wishlist for lifetime, i mean for this year 2011::

First time rasanya buat wishlist sikit-sikit macam ne, biasa nak berjela aje...grrr!meh layan jap...rasa cam nak balik kampung aje..huhu(-_-)
pic source: buttersafe.com
  • mahu menghabiskan pengajian untuk mengelakkan berada dalam keadaan stress yang kritikal
  • mahu mengaji al-quran bersungguh-sungguh ai mean berusaha mengkhatam buat kali ke-...rahsia
  • mahu berusaha memperbaiki diri yang banyak lagha
  • mahu tengok bintang-bintang penuh dilangit sekiranya berpeluang (umur yang panjang)
  • mahu memiliki barang-barang dapur yang lengkap sebelum penghujung tahun 2011 
  • mahu mengurangkan berat badan at least ke 47kilo
  • mahu maintain kan saving tiap-tiap bulan (sangat berharap sentiasa kuatkan diri melawan nafsu)

sekian, itu sahaja...takleh banyak-banyak kang tak tercapai..hehe=), dah tercapai nanti leh tambah plak...macam makan kat hotellah, jangan ko timbun dalam satu pinggan banyak-banyak sebab tamak.....lastnya tak habis..eh asal sebut pasal makan?apa kaitan ngan wishlist?errr...(-_-)

Note: saya banyak fikir except pasal thesis..uhh, menci!..ini auto punya entri

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign