NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Update semalam tangguh ke pagi ni::

10 January 2011

::Update semalam tangguh ke pagi ni::

haa...sape terkejut ana raffali menang AJL25 semalam?saya tak terkejut (sambil nyanyi boleh pandang-pandang...jangan pegang-pegang...duduk renggang-renggang, bertambah sayang) aisehhh...layan plak...okeilah anna raffali menang, dia memang berbakat, kalau saya cakap bakat nya setanding ngan Yuna ada orang wat demo tak?haha=p...maybe semalam suara dia masa AJL tu tak bape nak mantap, mungkin tak cukup rehat ataupun berdebar-debar first time masuk AJL...hehe, memandai je saya...mungkinlah kan??...apa pun bakat baru seperti anna raffali bukan mudah untuk dicari, aizat pun...eh tetiba je aizat masuk list...hehe...

Apapun dalam banyak-banyak perkara yang berlaku di AJL hanya sedikit sahaja yang mencuri tumpuan saya...sorry to say!ahaks=p....memang buat saya meremang seram sejuk tengok...haha
pic source: beautifulnara~owh ustaz amirulku(-_-)
pic source: beautifulnara~miaaa!!!cobet pipi shkettttt!gerammm....
pic source: beautifulnara~errrkkk??asal boleh masuk jugak kat pic neh....saya tak minat!tak minat!okei, mengaku jadi minat balik sebab iqram wat rambut gitu...haha=p..

Note: Demm!!pepagi buta buka lappy terus terjah Beautifulnara...apekehalnya...arrrrr!!

9 comments:

  1. salam..tak tengok..tak tahu nak komen apa hehe,,tp saja nak sibuk gak kat komen ni

    ReplyDelete
  2. suri solehah: hehe, takpe, komen diterima...ahaks=)..

    ReplyDelete
  3. salam kenal, terima kasih folo...baru nak apdetkan diri dgn ajl hehe..terima kasih dah tahu pemenang ajl..

    ReplyDelete
  4. hanisMY: salam kenal=)...okei nanti ika jenguk en3 terbaru...hehe

    ami: hensem kan asyraf...hehe=)

    mentari senja: terima kasih...eh, bagi pihak mia...haha=p

    ReplyDelete
  5. salam..terima kasih folo..oh myy..hensemnyee abg amirul!!hahaha(mode gatai ni) adess =.='

    ReplyDelete
  6. alexa yussida: welcome...memang ensemkan?10x jatuh cinta tiap kali tengok muka suci nan debu gitu...ahaks=p


    princess MOMOY: geram...geram, memang comel si mia ne...=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign