NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::tidak keruan~adakah sudah keliru?::

17 January 2011

::tidak keruan~adakah sudah keliru?::

Actually, rasa tak tentu arah...ehehh!cam lebih-lebih plak kan? makin berdebar, makin serabut, makin tak suka, makin gemops, makin pokai, semuanya makin...grrr!bukan keliru rasanya, mungkin sel otak dah kreemmm, fikir plak pasal cuti=duit....adehhh(-___-). Kalau tak sabit duit memang tak sah!

Ingatnya nak join segmen Aku ini wanita dari BA, tapi tak sempat lagi nak menaipkan jari jemari ne secara serius!Kuman serabut dah datang menganggu...perlu sangat balik kampung time macam ne ye...hehehe...alasan!hujung minggu ne dah start kelas, ai mean second class harap semuanya okei, tak tahu apa nak prepare...(-___-). Keluar amik angin luar tadi betul-betul membuat semangat terkikis...bila mendengarkan cerita yang kurang enak...ai mean cerita pasal pengajian lah! harap kuat semangat untuk menghabiskan baki yang ada...owhh! i need spirit, i need courage from myself. (T_T)

Note: kat mana ye?

6 comments:

  1. go go go. jangan mudah putus asa. kamu boleh :)

    ReplyDelete
  2. zeri safeera: thanks darl..insyaallah will be...=)

    ReplyDelete
  3. hahah serabut jek nampak akak ni . orang cakap bila dah stres , g ambik wuduk . mudah-mudahan boleh tenangkan hati dan bersemangat untuk buat kerja . chaiyok2 !

    ReplyDelete
  4. Nadhirah-chan: thanks dear reminder=)...


    Mentari senja: =),thanks

    ReplyDelete
  5. Nadhirah-chan: thanks dear reminder=)...


    Mentari senja: =),thanks

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign