NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Tiada tajuk selepas berhibernasi::

07 January 2011

::Tiada tajuk selepas berhibernasi::

Bismillahirrahmanirrahim...
Alhamdulillah...itulah permulaan yang kita nak..hehe=)...ne sikit-sikit nak gelojoh,grrr...abaikan! Terover berhibernasi plak hari ni..biasa ahh, kata pening lah itu lah inilah..so rehat kena lebeyyy kan?hehe=p.... ne sempat jugak nak buat post sebelum g ngadap doktor cinta...adehh, tak faham! Esok kena jugak g mengadap dekan...huhu, takut!takut kena makan...

Malam ne, ada gaya kena stay up sebab satu patah pun belum edit...cantekkk perangai, apesal payah nak ubah ahh perangai hudoss suka bertangguh-tangguh buat keje sekolah last minute. Adakah itu seronok bagimu?soalan jangan skemaa okei...tak seronok jawapannya ye...tapi payah nak ubah!please...

Note: Nak pergi ubah perangai sekarang...choww^_^, i miss bw...

4 comments:

  1. okei22.tamaw la buat tangguh2 pasni,yeee
    (:

    ReplyDelete
  2. anisa: tulah, mitak2 dah takde dah perangai camtu..huhu(-_-)

    ReplyDelete
  3. mentari senja: baiklah...angkat tabik, haippp!=D

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign