NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Terus jumpa rubbish yang comel::

14 January 2011

::Terus jumpa rubbish yang comel::

erkk...baru teringat secara tiba-tiba yang mana saya sebut rubbish yang comel dalam entri sebelum...gulp?? berdebar aihh...macam mane rupa tu...tak puas hati!pegi buat meeting tergempar ngan pak cik google dan bergaduh pung pang pung pang sebab nak rubbish yang paling comel...makanya pak cik google bagi rupa rubbish tu...alang-alang terlepas taip, nasib baik terlepas taip, kalau terlepas mulut camne nak handle...ne nasib baik boleh jugak tempek gambar rubbish yang comel...pak cik google cakap payah nak jumpa makhluk ne...Legal! ecehhh, pak cik google ne, nak menipu pun agak-agak ahhh...haihhh, apesal ko ne?berhalusinasi ke....grrr, terlebih imagine la pulak(-___-)...nah amik gambar rubbish comel...haha=p. okei..dah dah...letih haku layan diri sendiri...grrr(--")
pic source: elitalice.com
pic source: eruptive.co.nz
pic source:priceninja.com
pic source: Demm!pak cik google..ini bukan rubbish!
jom ikut saya balik rumah, saya bela uolls 3 ekor okei...makan ikan selar kuning yup?(--")

note: love like woe...owh, i'm addicted

3 comments:

  1. PuanBee: ehehe...takde keje lah tu ika kalau gitu...hehe=)


    mentari senja: tulah pasal...sayang nak buang gitu...hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign