NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::teruja melihat keindahan~mood gembira::

21 January 2011

::teruja melihat keindahan~mood gembira::

Indah hari ni kan? Actually mood happy sangat hari ni sebab mak ayah datang sini...ada kenduri sedara kat Damansara esok...namun saya berkemungkinan besar takleh join sebab ada kelas tengahari tu...(T_T)...rindu nak berkumpul ngan family...banyak cerita nak kongsi...hehe=p...apapun harap perjalanan mereka semua selamat...amin^_^. Tak sabar nak balik kampung jugak ...owh, yang pasti akan teruk dibebel mak sebab badan dah naik sedikit...(-__-), bukan sedikit, dari yang naik tu, naik lagi!grrr...nafsu makan tu!grrr...

Note: give up to diet!

8 comments:

  1. hehe
    org dulu2 cakap
    makan selagi boleh makan
    tapi kene kawal gak

    ReplyDelete
  2. hai dik... salam kenal...

    aik, dah kurus sekeping dah... nak diet apa lagi????

    ReplyDelete
  3. alien: ha'ah itu lah, kena kontrol sikit=)...


    desparate mama: ika nye BMI dah terlebih dari normal kak, nampak je sekeping camtu, huhu =)....

    ReplyDelete
  4. saya pun tak sabar nak balik minggu depan...cuti seminggu tu..hehe

    ReplyDelete
  5. tu lah,org pun rindu nak kumpul2 dgn family.
    kne ingat tau ruang perut: 1/3 mknn,1/3 air n 1/3 udara..tu sunah tu
    hehe

    ReplyDelete
  6. cik cira: wohooo...part kampung memang tak penah nak sabar...hihi=)


    fa-in: takpe2..nanti boleh balik kg gak t, kumpul reramai...haipp, thanks 4 reminder=)..

    ReplyDelete
  7. mentari senja: ehehe...kuat makan ke?hehe=p

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign