NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Terkenangkan zaman dahulu bila ngadap resume::

05 January 2011

::Terkenangkan zaman dahulu bila ngadap resume::

Kira tajuk pun dah ke point terus...biasa ahh, gelojoh nak citer...haha=p...tadi masa update resume sendiri, apehal plak ku rajin nak buat resume orang kan? pastu macam teringat kat kenangan waktu zaman GiPang (singkatan kepada Gila Pangkat)...hoho...baru sekarang sedar dulu memang giler kuasa sampai sanggup gulingkan kerajaan sedia ada, ai mean ahli jawatankuasa yang sedia ada...tu masa kat universiti ahh, masa kat matrik ku lagi muka tembok, lecturer dan warden tanya siapa nak jadi ketua blok, takde sapa nak, lastnya ku angkat tangan tanda nak jawatan tu...demmm!!tebal cam tembok rupanya kulit mukaku, patutla nak cuci muka kena sental ngan kulit rambai..cis!
pss: over happy^_^
Tak tertahan masa masa mula-mula nak merasai kegilaan pangkat tu, sampai sanggup korbankan waktu study.. buat program tu, program ne, join yang tu join yang ne, pung pang pung pang sibuk beraktiviti ku punya pointer berdesup jatuh menjunam sehingga bawah 2.50, cam siot!padan muka!Itulah akibat kegipangan yang melampau. Pastu insaflah sikit sebab tak pernah seumur hidup dapat seteruk tu, tapi maintain jugak beraktiviti...biasa ahh, tengah mabuk, sampai semester akhir baru rasa nak insaf bagi jawatan kat owang lain, huhu(-_-)...masa ku tengah sibuk tu ahh jugak sampai hubungan ku dengan someone terputus..maybe terasa diabaikan...pengalaman mengajar kita kan!Apepun zaman U memang best..ke hulu ke hilir sanggup tu korbankan waktu tidur nak prepare itu ini if ada program...
pss: ehehe(-_-)
Cehh, sekarang dah takde dah semua tu kenangan aje..hehe, sweet memory...nasib baik sempat jugak merasa perasaan orang yang asyik dapat dekan lepas letak jawatan..Dalam banyak2 reason nak join aktiviti gitu sebab nak g jenjalan aje...(-_-)
pss: program kat kelantan
pss: program kat kuantan
Actually banyak g gambar masa GiPang dulu, tapi takmo ahh letak bebanyak kang tak pepasal ada yang buat demo nak gulingkan haku...haha=p

Note: Thanks en.azham sebab ngorat saya time dah tak sibuk, pandai timing, eceehh...kalau tak memang bolayan..solute kat dahi sebab tak putus asa ngorat...haha=p..okei okei...pegi muntah sana(--")

3 comments:

  1. huhuhu~~ dulu masa sek men pnh giler pangakt..nk jdi ketua pengawas...huhuhuhu~~ tp pas msuk U dah mlas nak join..paling2 pun join PRS tu pun xaktif...

    ReplyDelete
  2. mentari senja: cis siap besen tu!plastik sudah, banyak sgt nak keluar muntahan..haha=p

    aizuddin: uyyoo, ketua pengawas!hehe...masa skola saya gila kawat saje, gile pangkat tak...hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign