NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Terkejut dan bertambah trauma, okei tipu!::

14 January 2011

::Terkejut dan bertambah trauma, okei tipu!::

kahkah...tak tahan weii tengok lawak...cam tah hape2 je lawak senario yang dulukala...owh!sempat snap ai mean followers yang ke-300...thanks ya sudi follow belog hudoss ini(-___-). Apapun acara mendera followers diteruskan dan kali ni malang tak malang, cucuAtokAji yang kena...err, ko tak takut kat atok dia ke, kang nak dera cucu dia?err...abaikan...hehe=p...sebelum ne followers ke-200 yang kena...hehe, thanks layan saya=)
Apapun soalan dera kali ini untuk cucu tok Aji...jeng jeng...eceh, takyah lah nak wat gendang bagai ... pelempang sibijik!adehhh...okei ne soalannya

1.Pendapat anda tentang isu kematangan adakah ia seiring dengan usia atau sebaliknya?
2.Sampai bila mahu berblogging?<--actually soalan ne femes kat blogger lain, saya amik sebab saya tak jumpa lagi jawapan yang saya cari..(-___-)

Dua cukuplah kot...happy blogging ya semua^_^.Thanks yang sudi follow, banyak lagi kena belajar dari kamu semua. Chaiyokk!

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign