NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Tag: Contest Blog paling comel cantik dan kemas::

20 January 2011

::Tag: Contest Blog paling comel cantik dan kemas::

Saya join contest dari Farzana Farzanto dan di tag oleh Yusra , so untuk tidak melengahkan masa saya buat entri yang agak-agak simple-dimple but nice...haha=p, jangan lah loya...actually hari tu saya nak join contest header cantik, tapi bila tengok header balik macam...mmm, abaikan...so memandangkan dah kena tag saya harap ada jugaklah harapan nak menang...haha=p...harapan nak tinggi jek, pelempang kang!mane tahu kan?ngehngeh=p

nak tahu syarat dan terma klik header ye, banyak masa lagi ne....pastu saya nak tag 5 orang 

note: if ada masa layan lah tag ne ye...

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign