NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Senaman menyihatkan minda, lemak terkejut panda#3::

04 January 2011

::Senaman menyihatkan minda, lemak terkejut panda#3::

Nak jugak sambungan sebab ku syak en.azham sengaja nak suh senaman, dia parking kat bawah, nak pergi makan kena senaman dulu sebab naik bukitkan...tercungap-cungap ku ngan snow White...sampai destinasi boleh plak dia gelak heh!takpe...sebab pikir nak makan jana lemak kan?so senaman tu baguslah...(-_-), pastu nak tengok view yang cantik boleh tenangkan minda...saya sanggup!..ceh, tu kata-kata semangat masa panjat bukit broga tahun lepas...hehe^-^
pic source: miss lola
Pastu sempat plak g google cari gambar kelip-kelip, amik kat page miss lola, teringat impian mengarut haku?rasa nak bagi pelempang aje kat diri sendiri sebab banyak sangat tengok cite korea dan baca novel dulukala, sampai sekarang impian yang tu masih melekat even dah tua cam gini...okei, neh nak buat pengakuan ne, umo saya tahun  2011 ne dah 25<--jangan cakap2 belakang okei, eh tengok dah cam 30-an, what the??sekeh kang...haha=p, even tak sampai lagi tarikh ulangtahun kelahiran saya dah anggap umo dah gitu(--").  owhh!itu hanya angka, tapi mengenangkan perangai kekadang cam bebudak, ku malu sendiri...tetiba ase nak g mengadap dinding(-_-). Tapi masa memula en.azham bawak g sana, memang angau ahh teringat kat view...eh?bukan angau kat en.azham ke?hehe...dua-dualah!
 
 pss: thanks mak ayah bagi gen cun kat anak-anak..haha=p
 pss: abaikan(--")
pss: sebagai penutup boleh?kehkeh=p

Note: bila lah nak jumpa hanis zalikha yang cantik cun melecun tu...suka^_^

3 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign