NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Senaman menyihatkan minda, lemak terkejut panda#2::

04 January 2011

::Senaman menyihatkan minda, lemak terkejut panda#2::

Memang penat, tapi berbaloi, ter"ambik" 6 helai tudung...kadang-kadang tak faham kan?orang luar cakap barang-barang kat kelantan lagi murah, tapi yang orang kelantan plak cakap kat KL jalan TAR tu lagi murah... hmm, kalau tanya saya memang saya cakap kat Jalan TAR memang murah gilerr kot...hehe^_^...senyum puas hati...takpelah! kita buat andaian exchange market aje...owhh, tapi memang tak puas ahh jejalan kat sana, kena spend masa sehari nak berjalan cuci mata...hehe, lenguh kaki takpe, asal puas hati... Then balik ampang selesaikan urusan DIA terus pergi cari makan kat Look Out Point...first time pergi masa en.azham surprise kan time mengidam nak makan daging kambing...biasa ahh, kata lagi obses kat daging kambing kan?(-_-)..pergi sana sebab cik Snow white nak makan Chicken chop...

Tapi nasib xberapa baik sebab menu dikurangkan sempena New Year 2011 sebab tak sempat nak masak kot chef dioram...hehe, memandai aje, tapi kalau nak pergi sana make sure ahh bawa DSLR, kalau tak jadi macam saya, view KL nampak cam kelip-kelip aje...(-_-). Nasib baik menu best aje...kalau tak memang tak berbaloi pergi...hehe...layan gambar jelah, nak membebel aje keje...
 pss: kan da kata nampak cam kelip-kelip aje
pss: menu ne je yang ade..

Note: bersambung lagi..

4 comments:

  1. Barang kat jalan TAR lg murah dari Kelantan. :)

    ReplyDelete
  2. rabiatul: ehehe, itulah, tak puas ase shopping kat jalan TAR, berbaloi=)

    ReplyDelete
  3. mentari senja: memang sedap, hehe=p

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign