NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Senaman menyihatkan minda, lemak terkejut panda#1::

04 January 2011

::Senaman menyihatkan minda, lemak terkejut panda#1::

Eni jangan marah ahh sebab guna panda untuk menunjukkan tahap terkejut tu, yelahh...terkejut pun nak nak comel hape?biasa ahh perempuan...mesti nak stok comel-comel aje...kalau terkejut beruk kompem imagine beruk tengah terkejut..tak ke hudoss tu...tetiba,teringat peristiwa digigit beruk!cis!!!abaikan...(-_-)

Nak cakap senaman sebab terlampau banyak berjalan masa keluar hari tu, tambah plak en.azham ape punya perangai entah suka parking jauh-jauh dari tempat nak dituju...nak pedajal buah hati dia ku ke tak tahulah kan...huhu(-_-), dia cakap senaman...ku yang nerd ne kadang-kadang cakap okei je sambil naik thumb ups...grrrr..ke lurus bendul ke hape?grrr...haritu g hantar barang-barang kiriman dari kampung kat Snow White,  pastu cari tiket balik kg terus kat putra...pastu secara tak sengaja<--hek eleh, yelah tu!tersinggah plak kat masjid jamek...niat nak g jejalan kat jalan TAR...pulun habis fulus...skang dah sengkek dah, tu keje buat entri je, kalau tak dah pergi merayau kat shopping complexs dah, cuci mata ajelah...haha=p
 pic source: rajanongchikclub ~ kebetulan ada pasar malam masa g hari tu...tapi tak sempat sangat nak jelajah
pic source: is3riziburikazz.blogspot.com~ 

Note: mahu pegi lagi sana(-_-)

2 comments:

  1. mentari senja: huhu(-_-)...nak cari tulah, amik masa...yang keluarnya cepat je, yang masuk cam siput...
    (--")

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign