NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Segmen Ben Ashaari: BEN ASHAARI BLOG::

27 January 2011

::Segmen Ben Ashaari: BEN ASHAARI BLOG::


Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini 
Berapa kali update: Tak tentu, dalam 3-4 entri sehari
Jumlah entri saya sehingga kini: 624 post, kalau termasuk entri en.ben ne, 625 post..

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
Untuk memberitahu belog saya wujud dikalangan belas ribu blogger yang ada.. at least diorang tahu wujudnya blog saya, itu pun dah okei..hehhe^_^

Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
mm...tak terfikir plak, sebab menulis bukan nak popular, just for sharing any idea, opinion dan macam-macam lagi, kalau fikir nak popular mungkin one day saya akan give up sebab takde orang amik peduli, so writing for my satisfaction is better and for therapy.. maybe akan terus menulis aje, sharing apa yang patut(-___-)

Note: takmo join ke?ada 4 bloglist je tuk pembubaran kali ini..apa lagi?jomm..

3 comments:

  1. salam ziarah n follow ur blog.. mai singgah n follow blog saya ek

    ReplyDelete
  2. El mariachi:thanks=)

    Awangku Johan:thanks, t ika bw, tak sempat g skang=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign