NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sayalah blogger misteri itu yang mahu berdating~1::

26 January 2011

::Sayalah blogger misteri itu yang mahu berdating~1::

uuu...malas betul buat entri sebenarnya, ne pun sambil geliat malas sambil menaip boleh tak...hehe...actually baru lepas balik jumpa seorang blogger ai mean rakan tika kerja kat satu tempat company menipulah lebih kurang dahulu kala, nak citer pasal tu,panjang lak, len kali ahh...haha, jahat gila statement...actually dia dah mention dalam entri pasal nak nak berdating ngan blogger, siap saya g komen lagi konon-konon nak menambah misteri...haha, lempang kan!=p
Apapun thanks buat Ardini Humaira sebab belanja saya burger <---camne ke eja?asal macam confius, berger, buger, whatever! MFC itu...siap dapat gift lagi...haha, betuahkan saya...owhhh, jangan jeles, pastu siap temankan dini shopping bunga lagi...aww!tetiba saya excited jugak...yeayyy^_^. Banyak jugak lah bergosip, bergusi, bercakap, berketawa, dan semua ber...adeh, pointnya banyak cakaplah memasing, sebab kali akhir jumpa awal 2009 gitu...heheh...lama betul rasanya tak jumpa...ouuhh, tak puas rasa jumpa(-__-)...

Entri akan bersambung akibat menggeliat yang terlampau<--nak tidurlah maksudnya..hehe=p...windly wed..

6 comments:

  1. cakk cakkk... tadi ikan lanje ami gak hehe

    ReplyDelete
  2. best nyo diooooo... ado oghe blanjo... huhuhu~

    ReplyDelete
  3. niesz: hehe, itulah...memang best..=)

    ami: thanks ami=)

    eni: hehe, (angkat2 kening)=)

    ReplyDelete
  4. miaaaaaaaaaaaaaahaha.. nak taip ika jadi ikan? cissss malu haku nak nyorok dalam peti sejuk. argh! :p


    hahaha cori ika coriii.. adesss malu den

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign