NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Saya kembali lagi untuk menyibuk::

10 January 2011

::Saya kembali lagi untuk menyibuk::

aargghhh!macam mane boleh lupa beli coffeemate ne...(T_T). Okei tips kali ini, jangan lupa buat list kalau nak g shopping ya.(-_-). Nampak gaya takleh minum nescafe sehari dua ne...grrr!Apapun bahagia plak bila kelas 2minggu sekali sahaja...haha=P, tapi yang merisaukan berat badan berisiko tinggi untuk bertambah...tambah pulak musim sebegini sekarang ai mean musim hujanlah..(--")
pic source: nestle-family.com ~ tagline dia best, PERFECT TASTE THAT COMPLETES PERFECT MOMENT
baru masyukk ngadap belog...hehe
Dapat offer join kelas...mmm, maksud saya macam kelas tambahan untuk mereka-mereka yang agak-agak lemah macam saya. Nape?ingat sekolah je ke ada kelas tambahan?hehe=p
Nak buat analisis pasne takleh buat cam terhengsot-hengsot, kang ketinggalan(--").
 okei, malas nak cite, kang semangat saya g u-turn entah kemana hala plak,
tengah bersemangat ne...hek eleh, kelas first dah ponteng!huh....pleasee, don't mention...hari tu tak sengaja okei...(T_T)

Note: actually takde tajuk nak letak, kamu terima jelah seadanya(-_-)

3 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign