NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sangat sedih...mm tak! boring aje::

09 January 2011

::Sangat sedih...mm tak! boring aje::

Boring bila hanya mampu mengadap lappy dan TV sahaja, nak cakap ngan mak, mak dah kerja dah hari ni, tunggu balik kampung lah nak kongsi segalanya yang terbuku kat dalam hati, banyak nak kongsi cerita... owh, miss her so much!Kesian kan bila orang lain keluar makan angin, kita dop tercongok kat ruang tamu buat hal sendiri...secara individual. (T_T). En.Azham jahat...jahattttttttttttttt!okei, tipu kamu baik sangat!Dah puji dah sikit, lain kali belanja saya ye?upah!haha=p...saya hanya bosan. Boleh tak?
pic source:offthewallvansgirls.wordpress.com
Nak buat entri pun takde mood, tapi boleh plak publish yang ne!grrr...baru je selesai window shopping kat alam maya, apa?ko ingat kena bersiap-siap pakai lawa dulu ke baru boleh keluar window shopping? sekarang dunia dah maju, berkemban ngan tuala kat kepala pun dah boleh window shopping ape?haha...erk?saya buat begitu?tak....tak!saya cakap orang lain....(-_-)...hehe=p. Sekarang menambah list dalam cart shopping. Actually, shopping online lagi bahaya, erk??dua-dua bahaya kalau tak control...(-_-). benci betul..

Dalam proses setelkan segmen yang ada...hehe..cahiiyyook!!kata boringkan?apa kata dari buat taik mata kita join segmen je, ada juga faedahnya?erkk...ko suka buat taik mata ke?haha=p...abaikan...grrrr

note: happy mood pleasee..

2 comments:

  1. kalau name nye "shopping" pasti amat best...
    hehehe...

    ReplyDelete
  2. mentari senja: hehe=), itulah, mabuk rabun...sume simptom datang time shopping(-_-)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign