NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sakit kepala lagi~hilangkan mood::

02 January 2011

::Sakit kepala lagi~hilangkan mood::

Esok dah start training keje...hope everthing will fine.. everything done today, even secara tiba-tiba sakit kepala akibat salah masuk lot kedai yang terlampau menusuk wangi dengan bau-bauan bunga yang mengejutkan sel-sel otak ne tadi, terus rasa nak tidur aje..(--"). Owh Gulliver's travel movie boleh dikatakan agak-agak best...bolehlah tahan..(--"). Apapun hari ni sangat penat lagi! Sempat juga lunch berlaukkan siput sedut yang bentuk siputnya tak sama cam siput sedut yang kat dalam sawah tu. Baru tahu rasanya cam lebih kurang sama aje, sedap!

Pepagi esok nak kena g fakulti setelkan subjek yang masih tak setel(--")...owhh, pleaseeee!malas nak fikir. 

Note: owh! i miss blogwalking(T_T)..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign