NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Penat~serabai serabut fikir::

03 January 2011

::Penat~serabai serabut fikir::

okei, lepas g training keje tadi rasa serik bukan sebab apa pun, sebab rasa diri lembap giler kot buat keje...grrrr(--"), tambah plakk entahlah nak cakap macam mana ea, sekarang otak dah penat gila, kaki dah macam nak sembap, cehhh..tapi boleh plak menaip entri kan?haha=p...apepun nak kata xsesuai nga diri kang cakap demand plak kan? (--")...nanti lah letak gambar, baru je sehari takkan dah serik kot, takpelah sekarang bukan senang nak cari kerja kan?(--'')....benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, okei terlebih tekan keypad plak...malas nak delete...haha=p, cuma mahu menenangkan diri aje sekarang ne ...arghhhhhhhhhhhhhhhhh...okei sekali lagi terlebih...okeilah...mahu beri masa kat diri sendiri...wuwuw(T_T), mak saya nak balik menjahit kat kg aje(T_T)..boleh??

note: plis, plis kamu jangan serik!

4 comments:

  1. akak dah keje~ lagi hebat... ala..diploma je pon

    ReplyDelete
  2. sj: haha, try part time je, tu pun macam serikss...wuhuu(T_T), dapat sumpahan lembap tak pepasal..sedihh
    (T_T)

    ReplyDelete
  3. yg sembab kaki..
    so jaro leh menaip lagi...
    hehehe...

    ReplyDelete
  4. mentari senja: hehe...itulah, tu yang publish entri ne=)...kehkeh

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign