NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Pagi yang indah~pembelajaran bersambung::

22 January 2011

::Pagi yang indah~pembelajaran bersambung::

Alhamdulillah...masih diberi peluang menikmati keindahan ciptaan Allah...dah lama tak masuk kelas pagi, jadi cam over bersungguh nak masuk kelas plak, hehe=p...insyaallah, habis kelas dah boleh gerak balik kampung...heheh=p, semua dah packing siap dah!...  Berdebar jugak semester ne, even hanya satu subjek je yang tinggal...namun progress yang satu lagi amat menyesakkan perasaan...harap semuanya okei...even memang confirm yang satu tu tak mungkin selesai dalam tempoh semester ne...harap progressnya smooth, walaupun tuan sendiri cam malas nak layan progressnya... (T_T)
pic source: mindflash.com
Makin tinggal sikit je masa nak habiskan makin menduga plak perangai diri sendiri ne, piat kang!...Nak paksa diri sendiri pun rumit!arghhh...tensen...tensen ngan perangai sendiri...perangai orang lain takmo amik tahu okei...

Note: pleasee..help yourself(-___-)...

3 comments:

  1. cobaan. hehe :D

    sy ari2 klas pkol 8 :((

    ReplyDelete
  2. mentari senja: hehe..okies=)



    zeri safeera: uihh...awal lagi kelas zera(-___-)...nasib baik kelas ika kul 9...hehe=p

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign