NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Morning glory~zero of thinking::

06 January 2011

::Morning glory~zero of thinking::

Actually memang tatau nak wat entri ape, pepagi buta dah layan keane "On a Day like today" ...layan 4 album  sekaligus...amik ko!grrr...proposal dah kat sebelah ngah mengenyit-ngeyit suh sentuh...sori ahh!ko tunggu ku layan belog hudoss ne dulu..kang ku pulun ko habis-habisan...eceehh, gempak je bunyi, kang tak bersentuh kang!haha=p...okei serious okei...sabar na!
pic source: positivegraphics.com
Teringat kat budak adam n kakak...i miss them really much! Budak adam betul-betul ingatkan arwah adik Amin... even sudah 12belas tahun arwah meninggalkan kami..rasa kehilangan yang begitu mendalam tak dapat dielakkan, en.azham tahu macam mana perasaan saya bila cerita pasal kehilangan tu...eh asal tetiba teringat cerita sedih ne, sebab kadang-kadang bila kita pandang diri sendiri dan mengenangkan apa yang kita dah buat pada masa lalu kadang-kadang juga kekesalan itu akan dirasai...so jangan terlalu mengikut perasaan waktu remaja okei, hargai masa remaja anda, be rasional in everything what u've done! masa lalu takkan dapat diubah...pengajaran yang ada kita sentiasa jadikan iktibar, hargai dan sayangi adik-adik anda...eceehh, tetiba plak nasihat orang, nasihat diri sendiri dulu!..(-_-)...

owhh, dengar-dengar khabar kg dah naik air, tapi belom disahkan lagi sebab belum calling-calling lagi mak ayah tanya pasal tu...harap semuanya okei...mmm, k lah mahu fokus sekejap...

note: i hope everyhing will fine

1 comment:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign